Відкрито оновлені навчальні лабораторії факультету конструювання та дизайну

28 вересня 2021 року

 

В рамках святкування 20-ї річниці факультету конструювання та дизайну 24 вересня пройшло урочисте відкриття навчальних лабораторій у 5 навчальному корпусі.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Кваша та керівник відділу ТОВ «Манн+Хуммель фільтрейшен технолоджі Україна» Олег Продеус перерізали стрічку та всі бажаючі змогли ознайомитися з перепланованими, відремонтованими за сприяння господарчих служб університету та технологічно наповненими за сприяння роботодавців навчальними лабораторіями підйомно-транспортних машин, моніторингу технічного стану деталей, діагностики вузлів і агрегатів, теоретичних основ ремонту та проектування ремонтних і сервісних підприємств.

     Олег Продеус поділився з перспективами співпраці ТОВ «Манн+Хуммель фільтрейшен технолоджі Україна» та нашим університетом.

     Завідувач кафедри конструювання машин і обладнання Вячеслав Ловейкін розказав про технологічне обладнання лабораторії та почергово запустив усі наявні конвеєри.

     Завідувач кафедри надійності техніки розповів про можливості, що відкриваються перед студентами в процесі навчання на технологічному обладнанні лабораторій.

     Колектив факультету висловлює щиру вдячність адміністрації університету та колегам-виробничникам за сприяння в оновленні матеріальної бази факультету.

Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook