Історія та сьогодення факультету конструювання та дизайну

28 вересня 2021 року
     Виховання молоді в дусі патріотизму до батьківщини починається з малого, з поваги до своєї родини, шанування своїх шкільних вчителів, підтриманню дружних стосунків у студентській родині, відданості факультету та університету.

     Саме для згуртованості навколо своєї історії, розвитку патріотизму до свого факультету та університету в рамках святкування 20-ї річниці факультету конструювання та дизайну 24 вересня пройшли зустрічі наставників академічних груп зі студентами під на загальною темою «Сторінки історії та сьогодення факультету конструювання та дизайну».

     Наставники академічних груп з батьківською турботою розповідали про етапи становлення та розвитку рідного факультету. А допомагали їм у цьому ветерани факультету, колишні декани факультету, відомі випускники.
     Так, у заході прийняли участь ексдекани факультету Анатолій Окоча (2001-2003 р.р.), Костянтин Лопатько (2003-2005 р.р.), Володимир Онищенко (2005-2010 р.р.), Іван Роговський (2010-2012 р.р.), та випускники факультету Олег Ворон – головний конструктор ПРАТ Богуславська сільгосптехніка, що випускає оприскувачі української розробки та виробництва, які не поступаються аналогам закордонних провідних фірм, Марина Титаренко – керівник будівельної компанії, Олег Продеус – керівник відділу ТОВ «Манн+Хуммель фільтрейшен технолоджі Україна».

     Хочеться подякувати наставникам та нашим гостям за їх вклад у справу виховання студентської молоді.

З. Ружило,
декан факультету конструювання та дизайну

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook