НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ – 30!

20 серпня 2021, 10:00

          Вже 30 років минуло з того дня, як Верховна Рада України за результатами всенародного референдуму та слідуючи тисячолітній історії державотворення ухвалила Акт проголошення незалежності України. З нагоди свята в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося урочисте дійство, яке розпочалося із церемонії внесення і підняття Державного прапора України.

         З вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету академік Станіслав Ніколаєнко, який, зокрема, зазначив: « 30 років незалежності – подія непересічна. За нею довелося заплатити своїми життями мільйонам українців, щоб ми сьогодні стояли під сонцем у своїй державі… Наша країна пройшла важкий шлях становлення, та й у майбутньому, на жаль, бачимо загрози: складна економічна ситуація, пандемія коронавірусу, російська агресія на сході. Та мусимо вистояти і зробити все, аби наша держава розвивалася. І тут багато залежить саме від нас, адже на мапі України немає міста чи села, де б сьогодні не працювали наші випускники.»
 
 
 
         Долучився           до вітань голова Наглядової ради НУБіП України Микола Томенко, від офіцерів – випускників кафедри військової підготовки alma mater привітав майор Максим Максименко.
 
 
     За ці 30 років виросло ціле покоління, яке не знає, як це жити не в незалежній Україні. Сьогодні свій 30-й день народження святкує його представниця Олена Малашевська. «Так вийшло, що моя власна історія співпала з історією незалежної України,- сказала вона. За цей час ми разом пройшли становлення».
 
 
 
    А окрасою урочин стали виступи представників кафедри культурології : професор кафедри народна артистка України Наталія Шелепницька виконала нову пісню, яку написала спеціально до Дня незалежності, - «З Днем народження, Україно!», авторським твором «Край» потішив присутніх народний артист України доцент Роман Рудий, свою пісенну посвяту героям-борцям за незалежність проголосили заслужений артист України доцент Віктор Кавун та викладач Сергій Дудко, гордо звучало « Україно, ти моя земля!» з уст викладача Влади Чайки, світло, чисто і променисто побажав людям добра  вокальний ансамбль «Акорд».
 
 
 
 
 
 
 
         Тож з Днем народження, Україно !
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook