Студенти другого курсу освітніх програм "Готельно-ресторанний бізнес" та «Туризм» на практиці ознайомились із функціонуванням готельної мережі Reikartz

20 вересня 2021 року

    Студенти 2 курсу освітнього ступеню «Бакалавр» освітніх програм "Готельно-ресторанний бізнес" та «Туризм» ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України опановують дисципліну «Організація-готельного господарства» у даному навчальному семестрі. Для набуття фахових компетенцій викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму провели виїзде практичне заняття у готелі “ReikartzRaziotel”.

Теоретичний матеріал, підкріплений практичними знаннями посилює набуття компетентностей та оволодіння  фаховими вміннями. Ознайомлення з діяльністю для студентів провела Ірина Магалецька, керівник навчального центру готелю «Reikartz». Одразу ж туристів ввели в екскурс по історії створення готелю, та й взагалі всієї сітки готелів «Reikartz», не тільки по Україні, а й за кордоном.
 
Провівши невеличке бліц-опитування наших студентів, пані Ірина показала різні типи номерів готелю:  «стандарт», «класик», «суперіор», й конференц-зали готелю  для проведення зустрічей, тренінгів, курсів, тощо. Також Ірина Магалецька розповіла повноваження та відповідальності працівників на різних посадах і  про вакансії, які є в готелі.
Наступною локацією нашого відвідування було кафе, що належить цій мережі готелів, під назвою «Стумарі».
Важливо на практичному прикладі усвідомлювати зв'язок теоретичних знань, отримуваних в Університеті, із функціонуванням реальних об’єктів економіки. Продовжуємо працювати в цьому напрямі та висловлюємо щиру подяку за приділений час Ірині Магалецькій!
 
Ірина Кудінова,
доцент кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму,
Гарант ОП «Туризм»

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook