Науково-педагогічні працівники кафедри фізичного виховання взяли участь у вебінарі «Акредитація освітніх програм: коротко про важливе»

15 вересня 2021 року
     14 вересня 2021 року Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти проводило вебінар для гарантів освітніх програм (ОП). 

     У роботі вебінару взяла участь робоча група із забезпечення якості освітньої програми «Фізична культура і спорт» кафедри фізичного виховання у складі: канд. пед. наук, професор, професор кафедри Валерій Павлович Краснов, канд. пед. наук, професор, професор кафедри Сергій Юрійович Путров, канд. наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри, гарант ОП Савва Савович Бринзак.
 
     Під час вебінару йшлося про такі питання:
  • підготовка ОП до акредитації;
  • права ЗВО під час акредитації;
  • особливості акредитації ОП;
  • критерії оцінювання ОП: часті помилки та підказки.
     Після основної частини вебінару дуже корисним було обговорення учасниками важливих положень. Як результат отримані вичерпні відповіді, що стосувалися всіх етапів формування ОП, забезпечення якості реалізації ОП та акредитації ОП.
 
     Участь у таких вебінарах дає можливість отримати достовірну та важливу інформацію, що допомагає якісно реалізовувати ОП «Фізична культура і спорт» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook