Посвята в першокурсники студентів ННІ неперервної освіти і туризму

1 вересня 2021 року

 

1 вересня 2021 року відбулася урочиста посвята абітурієнтів 2021 року вступу у студенти 1 курсу ННІ неперервної освіти і туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

 
 Університетська родина ННІ неперервної освіти і туризму у 2021 році поповнилася на 126 студентів денної форми та 185 студентів заочної форми навчання.
 
 
 У цей святковий день привітали студентів першого курсу зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Публічне управління та адміністрування».
 Привітальне слово до свята Знань від імені Ректорату проголосив проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, який побажав зберегти позитивну енергію сьогоднішнього свята у подальшому навчанні, пізнавати нові знання, посилювати вміння, відчувати себе щасливими у колі друзів та наставників.  
 
  
Слова привітання першокурсникам висловив керівник секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політикидоцент кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Олександр Старинець. Побажав відчути радість від студентського життя, творчих успіхів, професійних здобутків.
 
 
До вітального слова долучилася директор Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму Олена Ковальовата заступник директора з навчально-виховної роботи Тереза Микицей. Студентські роки – цікавий і захоплюючий період в житті кожної людини, за який поглиблюється пізнання світу, здобуваються професійні знання, визріває кохання. Керівництво інституту побажало студентам стати висококваліфікованими фахівцями, виправдати сподівання батьків, втілити власні мрії у життя і бути гідними громадянами України.
  
Студенти проголосили присягу студента НУБіП України. Керівництво інституту познайомило студентів із заступниками директора з навчальної та виховної роботи, завідувачами кафедр інституту та методистами деканату, які будуть тримати зв'язок між студентами і викладачами й підтримувати організацію навчального процесу.  
 
Для вручення студентських квитків запрошено Олену Ковальову та Олександра Старинця. 
 
 
 
 
 
Бажаємо кожен день студентам здобувати обраному фаху, навчатися новому, ставати розумнішими, духовно багатшими. Де б ви не були і що б не робили, памятайте: ви – студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України!
До зустрічі у навчальних аудиторіях!
 
 
 
Колектив ННІ неперервної освіти і туризму 
НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook