У Рівненському фаховому коледжі відбулися урочистості до Дня знань

5 вересня 2021 року
     31 серпня 2021 року відбулося засідання педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський фаховий коледж НУБіП України». Засідання присвячене підбиттю підсумків проведеної роботи колективом коледжу у 2020-2021 навчальному році, детальному аналізу організації та проведення вступної кампанії 2021 року та розгляду завдань та перспектив розвитку навчального закладу на 2021-2022 навчальний рік із метою реалізації Програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2025» кінцевою метою якої є підготовка висококваліфікованих фахівців європейського і світового рівня, творче поєднання освітянської та наукової діяльності, розвиток інновацій та посилення впливу закладів вищої освіти на розвиток суспільних відносин в країні.
     Зі вступним словом виступив директор коледжу, заслужений працівник освіти Ярослав Петрович Корсун, який вручив нагороди педагогічним працівникам навчального закладу. Також, було згадано, що рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми «Лідери XXI століття» Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України удостоєно вищої суспільної нагороди Ордена «Лідер України» 2021 року до 30-річчя Незалежності України.
     На педагогічній раді з доповіддю виступила Ольга Дорош, д.е.н., професор, завідувач кафедри управління земельними ресурсами НУБіП України. Увага була сконцентрована на здобутках коледжу в напрямку покращення матеріально-технічного забезпечення, якості надання освітніх послуг, розширення спеціальностей затребуваних на ринку праці. Ці та інші фактори посприяли збільшенню контингенту студентів у 2021 році порівняно з минулим роком на 200 осіб, який на даний момент становить 1700 осіб. Завідувачка, підкреслила що навчальний заклад займає лідируючі позиції серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації серед відокремлених підрозділів НУБіП, про що свідчать дані моніторингу. Зважаючи на те, що Рівненський коледж є структурним підрозділом НУБіП необхідно активно працювати над залученням випускників-бакалаврів до базового навчального закладу.
     01 вересня 2021 року. Урочиста посвята першокурсників Рівненського фахового коледжу НУБіП України у студенти відбулася!
     Урочистій атмосфері Посвяти у студенти посприяли сонячні промінці першого осіннього дня початку навчального року. Радісним настроєм та щирими привітаннями сповнена атмосфера свята від педагогічних працівників навчального закладу, студентів та запрошених на урочистості. Це свято об’єднало в дружню сім’ю студентів, їх батьків, друзів, викладачів та почесних гостей.
     Відкрив урочистості директор коледжу, відмінник освіти України, відмінник аграрної освіти та науки І ступеня, заслужений працівник освіти України, Ярослав Петрович Корсун. Відзначив величну місію навчального закладу – готувати майбутніх фахівців, формувати молоду генерацію інтелектуальної еліти нації, адже сьогодні коледж – сучасний європейський навчально-освітній та інноваційний навчальний заклад, що крокує в ногу з часом, сміливо запроваджуючи новітні форми навчання і прогресивні освітні моделі. Ярослав Петрович щиро привітав студентів, їх батьків, гостей та колектив коледжу з Днем знань, побажав міцного здоров’я, миру, натхнення на високі здобутки на освітянській ниві.
     З привітальним словом виступила Ольга Дорош, д.е.н., проф, завідувач кафедри управління земельними ресурсами НУБіП України. Привітала з тим, що першокурсники з Днем знань і запевнила, що із вибором навчального закладу не помилились, позаяк стали студентами одного з кращих регіональних закладів вищої освіти в Україні. Адже конкуренція на ринку освітніх послуг стимулює колектив коледжу до постійного вдосконалення – впроваджуються нові спеціальності, модернізується навчально-матеріальна база, забезпечуються умови для формування та виховання української еліти. Побажала першокурсникам гідно влитись у вже сформований, дружній студентський колектив та дотримуватись традицій, що склались у цьому освітянському закладі.
     До виступів приєдналися заступник директора з навчальної роботи Царук Василь Юрійович, заступник директора з виробничої роботи Качановський Олег Вікторович, заступник директора з виховної роботи Талімончук Олександр Григорович, завідувач юридичного відділення Гулюк Сергій Іванович, студентка коледжу Катерина Слічнюк.
     Після офіційної частини свята відбулась зустріч педагогічним складом та студентами коледжу, де обговорювались питання престижності здобуття вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» на факультеті землевпорядкування НУБіП України, який займає лідируючі позиції в Україні серед інших ВНЗ, в тому числі у м. Київ.
 
 

Григорій Колісник 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook