Знайомство першокурсників з керівництвом університету та наставниками академічних груп спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура»

2 вересня 2021, 10:48

    За результатами приймальної комісії на перший курс спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» було набрано дві групи студентів, наставниками яких призначили викладачів кафедри гідробіології та іхтіології Макаренко Аліну Анатоліївну (1 група) та Марценюк Наталію Олександрівну (2 група).

 

   27 серпня відбулася зустріч першокурсників з ректором Національного університету біоресурсів і природокористування України, академіком НАПН України, доктором педагогічних наук, професором Станіславом Миколайовичем Ніколаєнком.

 

    На зустрічі були присутні декани факультетів, голова студентської організації університету, директори та начальники відділів служб університету, завідувачі кафедри культурології, фізичного виховання.

    Станіслав Миколайович привітав студентів з початком навчального року, побажав їм успіхів в навчанні, бути патріотами свого університету та займати активну життєву позицію.

     Перед студентами були представлені керівники структурних підрозділів, які піднімали питання освітнього процесу, проживання в гуртожитку в умовах карантину, проведення дозвілля: представили різноманітні спортивні секції та культурно-масові гуртки, які функціонують в НУБіП України.

     У кінці зустрічі було проведено анонімне анкетування студентів. Матеріали опитування будуть використані в узагальненому вигляді.

     На завершення студенти подякували ректору та керівництву університету за змістовну, цікаву зустріч та вичерпну інформацію.

викладачі А. Макаренко та Н. Марценюк

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook