День знань в ННІ лісового і садово-паркового господарства - посвята в студенти

1 вересня 2021 року
НУБіП України

В Національному університеті біоресурсів і природокористування України ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулося урочисте святкування Дня знань та посвята випускників шкіл та коледжів у студенти НУБіП України. Урочистості розпочалися із вітального слова ректора Національного університету біоресурсів і природокористування НУБіП України проф. Станіслава Миколайовича Ніколаєнка. Крилатою фразою закінчив своє привітання ректор: "Бажаю неба голубого, Хліба запашного. Джерельної води. І ніякої біди!".

З нагоди Дня знань в ННІ лісового і садово-паркового господарства було відкрито сучасну скульптуру "студентське натхнення", який є частиною окраси 1-го навчального корпусу.

Далі урочисті події продовжилися у Ботанічному саду НУБіП України в аудиторії під відкритим небом. Розпочав урочисте засідання директор інституту лісового і садово-паркового господарства - Петро Іванович Лакида. В урочистій події взяли участь поважні гості: Шинкарук Василь Дмитрович, проректор НУБіП України з науково-педагогічної роботи; Мельник Ігор Анатолійович, голова ради роботодавців ННІ лісового і садово-паркового господарства, генеральний директор «АККО Інтернешнл»; Святецька Алла Василівна, представник Державного агентства лісових ресурсів України та інші.

На базі ННІ лісового та садово-паркового господарства НУБіП України студенти мають змогу навчатися за 3-ма спеціальностями: "Лісове господарство", "Садово-паркове господарство", "Деревообробні та меблеві технології".

Після промов, побажань та порад для студентів розпочалася церемонія посвяти в студентти НУБіП України - прийняття присяги студента та вручення студентських квитків та залікових книжок.

Від викладацькаго колективу інституту лісового і садово-паркового господарства, з натхненням, запалом та найкращим побажаннями вітаємо усіх першокурсників! Бажаємо всім:

Незабутніх студентських років,

Сміливих та гідних кроків.

Наснаги до навчання,

Та великого кохання.

 

О. Сошенський, доцент кафедри лісівництва


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook