Урочиста посвята першокурсників Немішаївського фахового коледжу у студенти відбулася!

31 серпня 2021 року
  Останнім осіннім сонечком, радісним настроєм та щирими привітаннями була сповнена атмосфера свята, що відбулося в Немішаївському коледжі. Урочистість, присвячена початку нового навчального року та Посвяти у студенти першокурсників, зібрала чималу кількість присутніх: студенти, їх батьки, друзі, викладачі та почесні гості закладу освіти. Особливо щасливими почувалися винуватці урочистості – першокурсники, а також їх батьки.


    Відкрив урочистості директор коледжу Володимир Ілліч Альохін кандидат сільськогосподарських наук, доктор філософії в галузі державного управління, заслужений працівник сільського господарства України, відмінник освіти, який щиро привітав студентів, гостей та колектив коледжу з початком нового навчального року, побажав усім присутнім міцного здоров’я, миру, злагоди, натхнення і високих здобутків.

    На свято завітали чимало почесних гостей: представники НУБіП України з привітанням від ректора С.М. Ніколаєнка, Бучанської районної ради, депутат обласної ради, керівництво Бородянської селищної ради та Немішаївської ОТГ, представники силових відомств району, наші партнери та добрі давні друзі коледжу. Кожен виступаючий бажав студентам і співробітникам доброго здоров’я, творчої наснаги в роботі та навчанні, наполегливості, значних успіхів, процвітання коледжу, нових досягнень і звершень в ім’я розвитку нашої держави.



    Щирі вітання, гарні слова, пісні, урочисті промови – все це створювало піднесений настрій свята. З гарним музичним подарунком виступив гурт «Інтервал» (с.Блиставиця), який виконав попурі українських пісень.

    Дорогі студенти Немішаївського фахового коледжу! Прийміть найтепліші вітання з початком нового навчального року. Студентська пора для більшості з Вас стане початком дорослого життя і прийняття перших самостійних рішень. Тільки висококваліфіковані фахівці та освічені люди зможуть добитися успіху та визнання в сучасному світі. Від усієї душі бажаємо всім здоров’я, щастя і добра. Нехай Ваші задуми і плани знайдуть своє втілення! А новий навчальний рік буде цікавим, корисним та вдалим!

Хай вам щастить!

Олена Кищук
Соціальний педагог

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook