Проведено відбір студентів першого курсу для навчання в англомовних групах

26 серпня 2021 року

   25 серпня 2021 року у перший день навчання на факультеті аграрного менеджменту відбувся відбір студентів у англомовні групи спеціальностей 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг».

   Зустріч відкрив декан факультету Остапчук Анатолій Дмитрович. Він привітав першокурсників з початком самостійного дорослого життя та закликав їх скористатися усіма можливостями, які наявні на факультеті при володінні англійською мовою, зокрема, повідомив про програми навчання за подвійними дипломами. Він окреслив перспективи, що чекають студентів уже в перші роки навчання, та зазначив, що прагнення молоді навчатися в англомовних групах, є правильним та відповідає вимогам часу. Декан факультету Анатолій Остапчук представив комісію для проведення тестування у складі керівника міжнародних програм доцента кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олени Ковтун та доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерини Алексеєвої. Також присутнім був доцент Юрій Власенко.

   

У відборі взяли участь студенти, які виявили бажання навчатися англійською мовою та подали відповідну заяву до деканату. Перевірка знань відбувалась у два етапи:
   - Перевірка рівня володіння мовою тестовим способом (рівень Intermediate)
   - Написання есе на вільну тему.


   Уже найближчим часом студенти отримають результати за даними відбором, після чого будуть сформовані англомовні академічні групи.

Богдана Оліфіренко,
секретар деканату

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook