Відбувся захист звітів з виробничої практики

26 серпня 2021 року

25 серпня 2021 року відбувся захист виробничої практики у бакалаврів та магістрів кафедри таксації лісу та лісового менеджменту.
Студенти перебуваючи у державних підприємствах лісового господарства поглибили і узагальнили теоретичні знання отримані в університеті, навчилися застосовувати їх на практиці. Ознайомилися із сучасними виробничими процесами у галузі лісового господарства, розвивали уміння використовувати нові технології.



У процесі захисту звітів виробничої (переддипломної) практики студенти продемонстрували високий рівень фахової підготовки, здатність використовувати отримані знання у професійній діяльності, сумлінність у виконанні завдань, поділилися враженнями від проходження практики, набутим досвідом, практичними уміннями й навичками, необхідними для реалізації професійних функцій працівника лісового господарства.

Результат виконання програми виробничої практики студенти представили у звітах, які презентували у формі доповіді та демонстрації презентацій у присутності членів комісії.


У процесі дискусії студенти відповідали на запитання членів комісії щодо організації та напрямів діяльності баз практики та конкретних виробничих аспектів.


Марина Артем’єва, лаборант кафедри таксації лісу та лісового менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook