Енергозбереження, поселення до гуртожитків та проміжні підсумки вступної кампанії – теми наради з керівниками структурних підрозділів

19 серпня 2021 року
     19 серпня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів, відділів, служб університету за участі комендантів навчальних корпусів та завідувачів гуртожитками. Ректор завважив, що найближчі дні – найвідповідальніші, адже ми прийматимемо студентів, поселятимемо їх до гуртожитків. У зв’язку з цим від усіх нас потрібна максимальна мобілізація, студенти-першокурсники повинні відчути себе частиною нашої університетської родини, жоден не повинен залишитися без опіки з боку факультету чи ННІ.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проаналізував результати реалізації програми енергозбереження у липні. Якщо витрати електроенергії порівняно з 2020 роком зменшилися (загалом по університету), то холодну воду споживали неощадливо. На тлі зростання тарифів у буквальному значенні: кожен куб води, кожен кіловатт електроенергії – золотий. Тому спільним завданням є контроль за використанням побутових приладів, користування душами в гуртожитках з боку студентських рад та завідувачів гуртожитками, провадити щоденний моніторинг споживання та у разі виникнення розбіжностей миттєво на це реагувати.

  

     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевский презентував проміжні результати вступної кампанії до університету. Якщо ж до бакалаврату ситуація виглядає ліпше минулорічної, то набір до магістратури – протилежно. Очікуємо на додаткову сесію ЄВІ, участь в якій заявили більше 490 осіб, і маємо надію поповнити чисельність магістрів. До того ж, до міністерства подана пропозиція про виділення додаткових 157 місць магістратури за державним замовленням на спеціальності, які користуються підтримкою.

  

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук акцентував увагу на стані сплати за навчання – як студентами нового набору, так і боргах.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвиту Сергій Кваша зупинився на результатах перевірки гуртожитків і відмітив, що в переважній більшості факультети та ННІ підготували ввірені їм гуртожитки до прийому студентів. Процедура поселення відбуватиметься з дотриманням усіх санітарних вимог. Належну увагу потрібно приділити постановці на військовий облік юнаків та оформленню банківських карток для виплати стипендій.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook