Мукачівський замок – перший кулінарний Всеукраїнсткий форум

28 липня 2021 року

Знані кухарі зібралиь у Замку «Паланок» щоб провести майстер-клас та поділитись своїми знаннями і досвідом

Це вже  п’ятий гастрономічний форум Асоціації шеф-кухарів України. У стінах середньовічного замку «Паланок» свою майстерність демонстрували Олексій Повторейко  - віце-президент Асоціації шеф-кухарів України, тренд-шеф та співласник ресторанів, Ігор Брагін – президент Асоціації  шеф-кухарів України, засновник кулінарії Академії, Микола Люлько – шеф-кухар ресторану та інші. Поділились  задумами як створити успішний кулінарний бізнес і завжди залишатись у тренді свого клієнта.

Понад 150 учасників форуму в тому числі і делегати туристичного відділення фахового коледжу. Студенти і викладачі мали змогу дізнатись про особливості кулінарної справи, правильну побудову  роботи, родзинки якими повинен володіти спеціаліст аби приваблювати гостей, туристів тощо.

Завдячуючи Мукачівській міській раді та народному депутату України Миколі Тищенко - викладачі та студенти коледжу мали змогу ознайомитись з неоціненними навиками в напрямку розширення кулінарних навиків.

Мар’яна Пиринець

– викладач туристичних дисциплін


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook