Моргунова Маргарита: для отримання повної вищої освіти за фахом бухгалтера обираю НУБіП України!

21 липня 2021 року
  • Представтесь, будь ласка.

— Мене звати Моргунова Маргарита, в 2021 році я завершила навчання в НУБіП України на економічному факультеті за спеціальністю «Облік і оподаткування», здобувши освітній ступінь «Бакалавр». Навчалася я за скороченим терміном навчання, диплом молодшого спеціаліста отримала в 2019 році в Млинівському державному технолого-економічному коледжі.

  • Чим Ви захоплюєтеся?

— В мене чимало захоплень, але саме найбільше моє хобі це – навчання. Як на мене, вчитися – це не тільки цікаво, але й корисно. Читаючи художню літературу я дізнаюся багато нового та роблю аналіз прочитаному. Коли є вільна хвилинка я вишиваю хрестиком картини, мене це дуже заспокоює і відволікає від буденних проблем. Ми з друзями полюбляємо відпочивати на природі, тому я також люблю купатися, грати в бадмінтон, а також інші ігри.

  • Чому Ви вирішили продовжити навчання в магістратурі?

— Тому що хочу бути корисною своїй державі. На теперішній момент державі потрібні висококваліфіковані спеціалісти, тому я вирішила вдосконалювати свої знання навчанням у магістратурі.

  • Що стало причиною вибору саме НУБіП України?

— Навчаючись у коледжі я вагалась, куди ж мені все-таки поступати. Тому мені зарекомендувала саме цей заклад моя вчителька (колишня студентка НУБіП України) розповівши, як тут красиво, про студентське містечко, де пролетіли її самі незабутні дні молодості. Створені всі можливості для отримання ґрунтовних знань з обраної спеціальності. Власне її розповідь і підштовхнула мене на навчання саме в даному закладі вищої освіти.

  • Які у Вас очікування від навчання?

— Перш за все прагну поширити і вдосконалити знання із фаху, які я вже отримала, влаштуватись на цікаву і престижну роботу, яка б дала мені можливість подальшого кар’єрного росту.

Катерина Шевчук,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook