Випускник із Чернігівщини Вовк Андрій обирає першим пріоритетом професію технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва

14 липня 2021 року
  • Представтеся та розкажіть про себе.

— Мене звати Вовк Андрій, я закінчив 11 клас, мені 18 років. Проживаю в селі Онищенків, Прилуцького району Чернігівської області. Планую вступати до НУБіП України на факультет тваринництва та водних біоресурсів на спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

  • Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

— Цю спеціальність я обрав, бо тваринництво є дуже перспективною галуззю сільського господарства. У Європі, куди ми рухаємось, всі країни вже вичерпали майже увесь потенціал у розвитку скотарства, свинарства та інших галузей, проте, це не дозволяє повністю забезпечити людей продуктами тваринного походження. А в нас цій галузі ще є куди рухатися, і поступово Україна може стати центром розвитку тваринництва у Європі. НУБіП України я обрав тому, що це флагман аграрної освіти нашої країни.

  • Звідки дізнались про факультет?

— На цьому факультеті навчався мій дядя, тому, можна сказати, що про університет я дізнався з першоджерел. Крім того багато інформації про факультет можна знайти на офіційному сайті університету, у різних соціальних мережах. Також у мене є знайомі, які навчаються на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.

  • Чого очікуєш від навчання в університеті?

— Перш за все очікую отримати якісні знання. На факультеті працює велика кількість професорів, доцентів, добре розвинена лабораторна база, є велика кількість гуртків. Тому, вважаю, що для того, щоб стати добрим спеціалістом тут є все, що потрібно, я буду старанно навчатися та розвиватися.

  • Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

— Думаю, що про це ще рано говорити, адже потрібно спочатку вступити на обрану спеціальність. Головний план – після закінчення навчання знайти роботу, яка б давала мені моральне задоволення та гідну заробітну плату.

  • Дякую за розмову. Бажаю реалізувати усі заплановані цілі, та надіюсь побачити тебе восени серед студентів нашого факультету.

Розмову провів Дмитро Уманець,
доцент кафедри годівлі тварин та
технології кормів ім. П.Д. Пшенчного

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook