У фокусі ректорату: вступна кампанія, ревакцинація, День поля, акредитація освітньо-наукових програм, фінансові і кадрові питання

29 червня 2021 року
     Крайнє в червні засідання ректорату пройшло під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка і було присвячене плануванню діяльності колективу на поточний тиждень.

 

  

     Першою на порядку денному була інформація відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Ковалевського, який представив потенційну картину вступу до НУБіП по регіонах, нюанси, пов’язані з явкою молоді на ЄВІ.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про ревакцинацію науково-педагогічних працівників і співробітників університету, яка розпочинається 1 липня (актуальна інформація розміщена та буде оновлюватися на офіційному сайті університету). Він також спинився на питанні акредитації освітньо-наукових програм.

    Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку до Дня поля, який пройде 2 липня на базі Агрономічної дослідної станції. А також торкнувся питань тендерних закупівель, інформував про те, що роботи в науково-дослідних господарствах ідуть за планом.

     Про роботу своїх підрозділів доповідали учений секретар Оксана Барановська, голова профспілкової організації працівників Ростислав Тарасенко, директор благодійного фонду «Голосіївська ініціатива» Євген Томін, начальник юридичного відділу Андрій Бова, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька, завідувач оздоровчого центру НУБіП В’ячеслав Крупка.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук говорив про залучення на навчання іноземних студентів, зокрема з КНР, питання земельних ресурсів і рейдерські захоплення. Та дав роз’яснення стосовно червневих виплат: університет повною мірою забезпечив нарахування і виплату відпускних, але з обмеженням лімітів фінансування на червень матеріальну допомогу на оздоровлення науково-педагогічних працівників трьох факультетів – ветеринарної медицини, економічного, тваринництва та водних біоресурсів – буде виплачено у повному обсязі в аванс липня.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про кадрові питання у відокремлених підрозділах: у зв’язку із закінченням контрактів директорів Заліщицького та Бобровицького фахових коледжів Василя Глови та Ольги Гордієнко розглянуто питання щодо призначення виконувачих обов’язків цих навчальних закладів.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід поточних ремонтів у навчальних корпусах та гуртожитках.

     Директор студмістечка Сергій Стецюк проінформував про поселення студентів інших вишів, які проходять практичну частину навчання на кафедрі військової підготовки, та інші робочі моменти.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук говорив про готовність до вступної кампанії 2021 (нагадаємо, що вона стартує 14 липня), зокрема необхідність проведення засідання приймальної комісії щодо прийому документів через електронні кабінети. А ще в полі його зору були контроль за випусками трьох факультетів.

     Підбиваючи підсумки, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень: Сергію Кваші, Валерію Іщенку і Сергію Стецюку – детально розібратися, на що у першу чергу звернути увагу в ході ремонтів гуртожитків; Василю Шинкаруку і Сергію Ковалевському – тримати в полі зору ситуацію в приймальній комісії, Василю Шинкаруку і Миколі Михайліченку – кадрові зміни у відокремлених структурних підрозділах; Валерію Іщенку – провести нараду з пожежної безпеки, Вадиму Кондратюку – забезпечити проведення на належному рівні Дня поля. Проректорському пулу – Василю Шинкаруку, Сергію Кваші, Валерію Іщенку – підготувати пропозиції стосовно відкриття нових об’єктів до Дня знань.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook