Рекомендації розроблені Всесвітньою організацією охорони здоров`я та основні заходи безпеки і профілактичні дії направлені проти захворювання Covid-19

7 травня 2021 року
 11 травня поновлюється очне навчання, і в зв’язку з цим  відділ виховної роботи і студентських справ ННЦ ВР і СР нагадав про основні рекомендації, розроблені Всесвітньою організацією охорони здоров`я, та основні заходи безпеки і профілактичні дії направлені проти захворювання Covid-19.
 
    Вірус передається повітряно-крапельним шляхом при диханні, кашлі, співі або крику. Саме тому рекомендовано зберігати дистанцію між людьми у 1,5 метра.
    Ризик зараження підвищується під час перебування у тісних, погано провітрюваних приміщеннях. Саме тому провітрювання приміщень є надзвичайно важливим профілактичним заходом. Необхідно частіше перебувати на відкритому повітрі за умов збереження соціальної дистанції.
    Залишайтеся вдома або в своїй кімнаті гуртожитку, якщо ви захворіли (це стосується лише легких форм захворювання, при погіршенні стану обов'язково зверніться до свого сімейного лікаря). Прикривайте рот під час кашлю чи чхання зігнутим ліктем, або краще одноразовою серветкою. Часто мийте руки з милом та обробляйте антисептичними спиртовмісними засобами, уникайте близького контакту з тими, хто має гарячку або кашель.
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook