Особливості карантинного життя

18 квітня 2021 року
кафедра ТСІМ

Карантинні заходи в Києві обмежили активність його мешканців, серед яких величезна кількість студентів. Навчання онлайн, зустрічі в Zoom, WebeX та інших платформах стали вже звичними для викладачів механіко-технологічного факультету та студентів. Спорожніли студентські гуртожитки та спортивні майданчики. Однак життя там остаточно не зупинилося, тільки сповільнився його темп, оскільки чимало хлопців і дівчат залишилося, щоб продовжити навчання, дослідницьку роботу. Минулого тижня викладач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Опалко В.Г. відвідала гуртожиток №5, де проживають студенти факультету, щоб дізнатися про особливості їх карантинного життя

.

Слід зазначити, що адміністрація гуртожитку піклується про здоров’я та безпеку наших студентів в умовах загострення епідемічної ситуації: суворо дотримуються встановлених санітарних норм й інших рекомендацій, запроваджених на період карантину.

Студентки і студенти 2-го курсу механіко-технологічного факультету розказали, що дотримуються встановленої дистанції, в кімнатах, в місцях загального користування перебувають виключно у масках. При цьому вони не втрачають оптимізму і впевненості в тому, що вимушені міри ізоляції скоро закінчаться, і вони знову зможуть зустрітися зі своїми однокурсниками і продовжити навчання.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook