Факультет землевпорядкування – у півфіналі 64-ї спартакіади студентів НУБіП України з міні-футболу

22 березня 2021 року
     Протягом березня на відкритому майданчику зі штучним покриттям відбувались змагання 64-ї спартакіади студентів НУБіП України з міні-футболу.

     Цього року турнір був особливим і непередбачуваним, адже з урахуванням карантинних обмежень, участь в іграх мали змогу прийняти тільки студенти першого курсу. Не зважаючи на це, кількість гравців турніру була максимальною, змагалися збірні всіх факультетів і ННІ нашого університету. Кожна гра була захопливою, емоційною і цікавою водночас. Багато гравців продемонстрували високі технічні навики та волю до перемоги.

     До ¼ фіналу потрапили вісім команд факультетів і ННІ та зіграли між собою «стикові» матчі:

  • землевпорядкування та енергетики, автоматики і енергозбереження (2:0);
  • агробіологічного та економічного (0:5);
  • механіко-технологічного та аграрного менеджменту (1:4);
  • гуманітарно-педагогічного та інформаційних технологій (5:0).

     У півфіналі змагалися команди:

  • гуманітарно-педагогічного та економічного факультетів (4:1);
  • факультету землевпорядкування та аграрного менеджменту (2:6).

 

 

 

 

     Таким чином, в грі за ІІІ місце зустрічалися збірні факультетів економічного та землевпорядкування. В першій половині гри перевага була на боці землевпорядників, та в другому таймі економісти, зарядившись підтримкою вболівальників, перехопили ініціативу та повели в рахунку. Гра закінчилася з рахунком 7:2 і економічний факультетбронзові призери турніру.

 

     У фінальному дербі зустрілися команди – суперники групового етапу, факультети гуманітарно-педагогічний і аграрного менеджменту. Гравці обох команд професійні футболісти, тому гра проходила на найвищому рівні футбольної майстерності. Перший тайм закінчився з рахунком 2:0 на користь менеджерів, але гуманітарії і не думали здавати позиції. Вже на перших хвилинах другого тайму вони забили перший гол, а невдовзі зрівняли рахунок. До останніх секунд гри обидві команди тримали своїх суперників в напруженні, створюючи небезпечні моменти біля воріт один одного. Гра так і закінчилася з нічийним рахунком 2:2 і доля чемпіонського кубку визначилась в післяматчевих пенальті. Тут фортуна посміхнулась гравцям ФАМу, останній удар став вирішальним – 4:3 в серії пенальті на їх користь і факультет аграрного менеджментучемпіони 64-ї спартакіади студентів НУБіП України з міні-футболу та володарі перехідного Кубку Ректора НУБіП України, який їм вручив особисто Станіслав Ніколаєнко. Воротар збірної ФАМ – Євгеній отримав звання кращого гравця турніру.

     Вітаємо переможців, призерів і всіх учасників змагань, котрі не зважаючи на несприятливі погодні умови та враховуючи карантинні обмеження зуміли зорганізуватись та продемонструвати справжню футбольну майстерність та запеклу боротьбу. Окрема подяка вболівальникам, підтримка яких надихала гравців на перемогу.

 

 

 

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook