Стажування викладачів кафедри банківської справи та страхування в Латвійському Університет наук про життя та технологій (Latvia University of Life Sciences Technologies)

20 березня 2021 року
Україна

     Початок 2021 року для викладачів кафедри банківської справи та страхування був ознаменований участю у міжнародному стажуванні для науково-педагогічних працівників у Латвійському Університеті наук про життя та технологій (Latvia University of Life Sciences Technologies) за програмою підвищення кваліфікації «Зарубіжний досвід в епоху цифрової освіти». Проф. Худолій Л.М., доценти Аврамчук Л.А., Мамчур Р.М., Жарікова О.Б. отримали сертифікати про успішне проходження стажування.

     Стажування було цікавим, багато нового та повчального дізналися і гадаємо, що будемо використовувати у своїй подальшій науковій роботі і під час роботи зі студентами в аудиторіях. Хочеться відмітити лекції проф. Байба Бріеде, в яких висвітлювалися методи орієнтовані на знання і вміння академічного персоналу, характер формуючого та підсумкового оцінювання та принципи інтеграції тем або курсів.

     Цікавими були лекції проф. Байба Рівжа, в яких було відображено аналіз цифрової економіка в ЄС та країнах Балтії, визначено влив Covid-19 на штучний інтелект, виробництво та безпеку продуктів харчування щодо забезпечення потреб Латвійського населення.

     Проф. Іріна Архіпова продемонструвала статистику даних мобільних телефонів як динамічний непрямий індикатор при оцінці регіональної економічної діяльності та структур населених пунктів, регіональний розвиток та аналіз структури приватного споживання, модель економічної оцінки послуг екосистем, моделі мобільності населення та моніторинг заходів обмеження COVID-19, аналіз ефективності державних витрат науково-дослідних установ, адміністрування державних субсидій за допомогою безконтактних банківських карток, довготерміновий підхід до повторної ідентифікації для покращення якості освіти.

     Проф. Ліга Паура показала статистичну оцінку рівня та причини відсіву студентів на 1-му курсі навчання, порівняльний аналіз дослідження вищої освіти.
     Щиро вдячні за можливість пройти стажування, підвищити свій викладацький рівень та отримати корисні знання щодо новітніх технологій в епоху цифрової освіти.


доценти кафедри банківської справи та страхування
Жарікова О.Б., Мамчур Р.М.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook