Участь викладачів та аспірантів кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського в навчальному курсі, організованому проєктом «Німецько-Українського агрополітичного діалогу»

9 березня 2021 року
Науково-педагогічні працівники та аспіранти кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського успішно прослухали навчальний курс на тему: «Актуальні вимоги до підготовки та публікації наукових праць з аграрної політики та економіки» з 22 лютого по 2 березня 2021 року.  Захід проводився за ініціативи  проєкту «Німецько-Українського агрополітичного діалогу» у співпраці з Лейбніц-Інститутом аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою  та за підтримки Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
 Учасники семінару отримали цінні знання щодо пошуку та формулювання наукових тем дослідження; аналізу інформаційних джерел та методів дослідження аграрної політики; формулювання гіпотез та моделей аграрної політики; збору, підготовки та аналізу даних аграрної політики; оцінки та інтерпретації аграрної політики в аспекті результатів дослідження; підготовки статей до публікації в міжнародних журналах тощо. Набуті знання збагатили обізнаність викладачів та аспірантів у сфері аграрної політики.
 
 
    Слухачі отримали сертифікати учасників онлайн курсу та висловили щиру подяку організаторам, зокрема заступнику керівника проекту Марії Ярошко та лектору Олександру Перехожуку. Отримані нові знання, безумовно, покращать якість та ефективність подальшої роботи науковців.

Наталя Драгнєва,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook