Про особливості організаційної, освітньої і психологічної складових акредитації освітніх програм

22 лютого 2021 року
    Питання підвищення якості організації та проведення освітнього процесу в НУБіП України завжди перебуває в центрі уваги гарантів освітніх програм, факультетів, навчально-наукових інститутів, ректорату та вченої ради університету. Зважаючи на зазначене, вже одинадцять освітніх програм підготовки бакалаврів та магістрів успішно пройшли акредитацію в Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти та отримали п’ятирічні акредитаційні сертифікати.

     Згідно графіка подання відомостей про самооцінювання освітніх програм, у квітні 2021 року в університеті планується проведення акредитації ще двох освітніх програм освітнього ступеня «Магістр»: «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування та «Будівництво та цивільна інженерія» спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія.
    22 лютого 2021 року за головування проректора з навчальної і виховної роботи Кваші С.М. пройшла нарада з підготовки до проведення чергової акредитації. В роботі наради прийняли участь гаранти освітніх програм, які готуються до проходження акредитації, керівництво факультету конструювання та дизайну та навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму, а також начальники відділів, які безпосередньо приймають участь у зустрічах з експертами НАЗЯВО.

     Сергій Кваша ознайомив присутніх з особливостями підготовки самоаналізу та акцентував увагу на організаційній, освітній і психологічній складових процесу акредитації. Оксана Зазимко, Лариса Кліх, Віктор Шевчук та Василь Лопушняк доповнили актуальну інформацію, обговоривши дотримання в освітніх програмах стандартів вищої освіти та розглянувши особливості розміщення електронних посилань, а також відповіли на поставлені присутніми запитання.

     Попереду напружений період підготовки до проходження акредитації. Бажаємо всім учасникам цього процесу цілеспрямованості, натхнення, ентузіазму та позитивних результатів.


Лариса Кліх,
завідувач навчально-методичного відділу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook