Студенти Ірпінського фахового коледжу спеціальності «Харчові технології» віртуально ознайомилися з навчально-матеріальною базою факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

3 лютого 2021 року

3 лютого 2021 року в рамках співпраці між коледжем та Національним університетом біоресурсів і природокористування України декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко провела віртуальну екскурсію до навчального корпусу факультету для здобувачів освіти 1 курсу спеціальності «Харчові технології», організовану спільно з головою циклової комісії маркетингу і торгівлі Іриною Вінник та класним керівником групи 108-Х Валентиною Гапоновою.

Під час екскурсії Лариса Баль-Прилипко звернула увагу студентів коледжу на сучасне оснащення лабораторії оздоровчого харчування, лабораторії методів аналізу, навчальної лабораторії оцінки якості харчових продуктів, навчальної лабораторії термічної обробки харчових продуктів, лабораторії оцінки якості зерна і хлібобулочних виробів і навчальної лабораторії сенсорної оцінки та значення його використання при підготовці конкурентоспроможного фахівця з харчових технологій.

Вибір професії – важливий крок у житті молодої людини. Кожен прагне мати цікаву роботу, можливість реалізувати власний потенціал, побудувати кар’єру. Успішний вибір професії значною мірою визначає результати праці, рівень добробуту, сприяє реалізації особистісного потенціалу. Якщо вибір професії зроблено не обґрунтовано, то це може вплинути на якість навчання здобувача освіти і знизити в майбутньому конкурентоспроможність фахівця на ринку праці.

Розвиток харчової промисловості, задоволення потреб внутрішнього ринку в продовольчих товарах і формування їх потужного експортного потенціалу - головні завдання економічної політики України, а їх рішення неможливе без висококваліфікованих кадрів.

Одним із завдань колективу нашого закладу освіти є забезпечення ступеневої освіти випускників фахового коледжу в системі «коледж – університет». Під час віртуальної екскурсії до навчального корпусу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК майбутні фахівці з харчових технологій мали можливість познайомитися з основними перевагами обраної спеціальності, переконатися в наявності у них перспективи отримати якісні знання від висококваліфікованих викладачів та розвивати практичні навички у сучасних лабораторіях.

Щиро дякуємо доктору технічних наук, професору, декану факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України Ларисі Вацлавівні Баль-Прилипко за цікаву та змістовну екскурсію лабораторіями факультету та сподіваємося на подальшу співпрацю! 

Ірина Вінник,

голова циклової комісії маркетингу і торгівлі

Ірпінського фахового коледжу НУБіП України


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook