Студенти НУБіП з Китаю та східної Азії відзначають Новий Рік

12 лютого 2021 року
     Вже стало традицією в нашому університеті долучатися до поздоровлень з нагоди святкування Китайського Нового Року. Це свято в Китаї та країнах східної Азії ще називають Святом Весни, яке символізує народження Нового Року та пробудження всього живого, і з давніх давен є головною подією для багатьох народів.

     В ці дні відбуваються масові гуляння, фестивалі, танці драконів та видовища на ходулях, частування національними блюдами.
     За китайськими традиціями кожен рік характеризує тварина, стихія та колір. З 12 лютого починається Рік Металевого Бика, який в китайській міфології представлений сильною, рішучою та амбітною твариною, чесною за своєю природою.
     Цьогоріч частина наших студентів та слухачів підготовчого відділення для іноземних громадян перебуває в Китаї та навчається дистанційно. Вони також надсилають нам свої поздоровлення та привітання!

  

     Ми щиро вітаємо з Новим Роком наших китайських студентів, колег з китайських університетів, партнерів з українсько-китайського центру наукового та культурного обміну, та звісно ж представників відділу освіти посольства Китайської народної республіки в Україні.

Бажаємо вам здоров'я та процвітання! Нехай покровитель цього року принесе надію,

додасть сил та впевненості на шляху до успіху!

 

 

В. Афанасенко,

заступник директора
ННЦ міжнародної діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook