Про нову освітню програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» економічного факультету НУБіП України!

10 лютого 2021 року

 У 2021 році в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбудеться святкування 70-річчя економічного факультету. Саме в ювілейний рік стартує унікальна освітня програма «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» для студентів освітнього ступеня «Бакалавр».

Потреба у бухгалтерах, які вміють правильно обліковувати майно власників і допомагають ефективно управляти ним наразі не зникає, а зараз, у ХХІ столітті, розвивається і вдосконалюється.

Головний бухгалтер сьогодні – це друга після власника людина на підприємстві, фінансовий директор, до якого звертаються з усіх фінансово-економічних питань. Однак сучасний бізнес потребує спеціаліста, який не тільки вміє налагодити якісне ведення обліку, але й здійснює бізнес-аналіз. Крім того, існує величезний запит бізнес-середовища на бухгалтерів, які є компетентними також у питаннях господарського і податкового права, корпоративного і договірного права, трудового права, тобто вміють кваліфіковано відстояти юридичні інтереси бізнесу власників або власного підприємства.

Нова освітня програма дозволить студенту стати висококонкурентним фахівцем, який буде завжди затребуваним на ринку праці!

До основних переваг освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу», кожна з яких надасть Вам можливість гарно працевлаштуватися і мати хороший кар’єрний ріст, слід віднести:

-                глибокі професійні знання з бухгалтерського обліку, контролю і аудиту, оподаткування;

-    реалізація аналітичних здібностей, вміння проводити бізнес-аналіз, проектний аналіз, корпоративний аналіз, аналіз у прикладних програмних рішеннях;

-                вміння працювати з Big Data, Excel, сучасними програмними продуктами, знання інформаційних і комунікаційних технологій;

-                вміння організовувати і здійснювати інформаційний супровід бізнесу;

-    знання міжнародного бізнес – середовища і управління зовнішньо-економічною діяльністю підприємства;

-                компетентності у господарському, податковому, договірному, корпоративному і трудовому праві;

-                міжнародна виробнича практика (оплачувана);

-                стажування у провідних вітчизняних та закордонних бізнес-структурах, міністерствах і відомствах (з можливістю подальшого працевлаштування);

-                військова підготовка;

-                можливість отримання подвійних дипломів про вищу освіту.

 На завершення звертаюся до шановних абітурієнтів – щиро запрошуємо Вас зробити правильний вибір у житті і влитися до рядів однієї з найбільш високооплачуваних і затребуваних спеціальностей в Україні і світі!

 

 

І.Д. Лазаришина,

доктор економічних наук, професор,

завідувач кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook