Сектор "Наука та інновації" Колегії докторів наук факультету ветеринарної медицини НУБіП України

Адреса: вул. Полковника Потєхіна, 16, навчальний корпус 12, м. Київ, Україна.

Тел.: +38-044-527-80-41

Електронна пошта: [email protected]

WWW: https://nubip.edu.ua/node/83455

Керівник сектора:
Засєкін Дмитро Адамович

Доктор ветеринарних наук, професор, академік Національної академії наук вищої освіти України, заслужений науковий працівник НУБіП України

 

Сектор "Наука та інновації" Колегії докторів наук факультету ветеринарної медицини створений у 2021 році та виконує такі завдання:

1. Підготовка здобувачів вищої освіти 3-го освітньо-наукового ступеня доктор філософії.
2. Активна особиста участь у створенні на факультеті разових і постійно діючих спеціалізованих вчених рад із захисту дисертацій здобувачами третього освітньо-наукового ступеня (доктор філософії) і доктора наук.
3. Залучення коштів на наукові дослідження шляхом укладання угод і виконання держбюджетних наукових тем.
4. Укладання кожним доктором наук договорів з підприємствами різних форм власності на здійснення госпдоговірних наукових досліджень.
5. Виконання внутрішньодержавних наукових грантових програм.
6. Ініціювання та створення нових унікальних спеціалізованих науково- дослідних і наукових лабораторій та насичення їх суперсучасними науковими приладами і обладнанням.
7. Лідируючі позиції і участь у Міжнародних і внутрішньодержавних наукових та інноваційних грантових проектах на користь факультету.
8. Підготовка наукових кадрів найвищої кваліфікації - докторів наук.
9. Нарощування кількості наукових публікацій у міжнародних наукометричних виданнях SCOPUS і Web of Science.
10. Впровадження у практику ветеринарної медицини власних розробок з метою забезпечення позабюджетних надходжень і наповнення спецфонду.
11. Особиста участь у забезпеченні наповнення спецфонду факультету шляхом діяльності у ННВ КЦ «Ветмедсервіс»: у роботі клінічних спецкабінетів; у створенні нових клінічних спецкабінетів і навчально-наукових лабораторій; опанування нових клінічних приладів; відповідальність за роботу і стан дороговартісного унікального обладнання і приладів тощо.
12. Організація і проведення комерційних семінарів і спеціалізованих комерційних майстер-класів з актуальних проблем ветеринарної медицини.
13. Придбання на факультет новітніх приладів, обладнання, інструментів тощо шляхом співпраці з випускниками, роботодавцями, партнерами, меценатами та ін.
14. Інші завдання та функції сектору «Наука та інновації», що будуть ініційовані членами колегії в процесі роботи за даним напрямом діяльності.

Події

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook