Розширене засідання ректорату

10 листопада 2020, 9:00

 

 


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про зміну графіка освітнього процесу на I семестр 2020-2021 н.р., перехід на дистанційну форму навчання у зв’язку з карантинними обмеженнями. Доповідає начальник навчальної частини Шевчук Віктор Миколайович.
  2. Про організацію та порядок проведення Дня відкритих дверей в НУБіП України 18 листопада 2020 року. Доповідає директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Ржевський Геннадій Миколайович.
  3. Про стан профорієнтаційної роботи, організацію центрів та консультаційно-підготовчі курси на 2020-2021 н.р. Доповідають: заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна, декани факультетів: тваринництва та водних біоресурсів Кондратюк Вадим Миколайович, захисту рослин, біотехнологій та екології Коломієць Юля Василівна, економічного Діброва Анатолій Дмитрович.
  4. Про проведення звіту ректора, керівників ННІ, факультетів та відокремлених структурних підрозділів за 2020 р. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  5. Різне.
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook