Попередній захист магістрів-маркетологів заочної форми навчання успішно проведено

8 листопада 2020 року
     3 листопада кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі було проведено засідання кафедри на порядку денному якого розглядалися питання життєдіяльності кафедри, підготовка та організація захисту магістерських робіт студентів заочної форми навчання.


     Першочерговим на порядку денному стояло питання попереднього захисту студентів магістратури заочної форми навчанння. Попередній захист магістерських робіт проводився відповідно до всіх правил «Положення про порядок написання та захисту магістерських робіт у НУБіП України».
      Під головуванням завідувача кафедри Руслана Івановича Буряка розпочато та успішно проведено попередній захист магістерських робіт. На попередньому захисті керівник та кожен присутній студент заочної форми навчання відзвітували про результати написання магістерської роботи, які вже готові до захисту, коротко повідомили про результати проведених досліджень за обраною тематикою.

 

     Тематики дослідження магістрів є досить цікавими, адже поєднують аналіз не лише традиційних складових маркетингової діяльності аграрних та переробних підприємств, а й особливості діагностики конкурентоспроможності підприємства та його продукції, управління товарним асортиментом, організація маркетингових досліджень, а також умов розвитку інтернет-маркетингу та формування рекламних стратегій.

     У результаті проведення попереднього захисту всі студенти заочної форми навчання атестовані та допущені до захисту магістерських робіт.

    Завідувач кафедри професор Руслан Буряк повідомив про особливості проведення основного захисту, який заплановано на 23-26 листопада у дистанційній формі. Під час проходження попереднього захисту також було обговорено організаційну та технічну готовність як студентів, так і членів екзаменаційної комісії до проведення захисту.


      На засіданні було розглянуто й інші питання діяльності кафедри.

 

Олена Нагорна,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook