Виробнича практика управлінців з інноваційної діяльності в сучасних умовах

7 серпня 2020 року

 

             Студенти магістерської програми «Управління інноваційною діяльністю»  успішно пройшли та публічно захистили виробничу практику, про це може свідчити он-лайн конференція в ZOOM з доктором економічних наук, професором кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Витвицькою Ольгою Данилівною.
 

            Не дивлячись на дистанційний режим та обставини карантину студенти разом з керівниками баз практик ЗАТ «Інститут інноваційної біоекономіки» заступником директора з наукової роботи к.ю.н. Сергієм Сараною та заст. директора з організаційних питань Ніною Комісарук; ITSolution- директором Сергієм Багрієм, HR- менеджером  Ксенією Гудзоватою та технічним директором Олексієм Панкевичем, ТОВ “Вся Нерухомість України” - директором Андрієм Кунциком, HR- менеджером Євгеном  Костіним, BP Innovation та іншими) мали можливість запропонувати свої інноваційні рішення.
 
 
 
 
 
     Так студенти окреслили основні цілі, місії, завдання, функції, стратегії та розвиток інновацій на своїх базах практики.                         
             
           
     Доповіді були на найвищому рівні з високим інтересом до роботи на базах практик. Студенти були задоволені процесом проходження практики не зважаючи на період карантину та складні умови. Завдяки підтримці викладачів практика була єдиною та непреривною. Щодня здобувались нові знання та досвід!
 
Олексій Бобко, староста магістерської
програми «Управління інноваційною діяльністю» 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook