День відкритих дверей у Ніжинському агротехнічному коледжі в онлайн-форматі

15 травня 2020 року
        День відкритих дверей це один із важливих і відповідальних  заходів, оскільки саме в цей день абітурієнту надається можливість остаточно  ухвалити рішення вступати чи не вступати до обраного закладу освіти. Для тих, хто ще не визначився з вибором, – це гарна можливість ближче познайомитися з конкретним місцем подальшого навчання.
        14 травня 2020 року в Ніжинському агротехнічному коледжі відбувся День відкритих дверей у незвичному форматі – онлайн, використовуючи віртуальний простір ZOOM. Зустріч була запланована завчасно й відбулась згідно з графіком. Завдяки реєстраційній формі, яка була розміщена на сайті коледжу, запрошення до участі у заході було розіслане випускникам закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти не тільки Ніжинського району, але й інших районів Чернігівщини.

      Першою перед учасниками зустрічі виступила директор Ніжинського агротехнічного коледжуОлена Литовченко, яка привітала гостей заходу й розповіла про те, що коледж є Відокремленим підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України – флагману аграрної освіти України, який входить до десяти найкращих університетів України, про що говорять високі показники рейтингів. Олена Володимирівна ознайомила відвідувачів із навчальними підрозділами коледжу, організацією освітнього процесу, матеріально-технічною базою, можливістю реалізації ступеневої освіти для студентів на базі ОКР «Молодший спеціаліст», ОС «Бакалавр», добрими традиціями, що вже склалися в закладі, а також з гідними умовами проживання студентів у гуртожитку, про можливості, які вони мають не тільки для професійного розвитку, а й для занять спортом, розумного дозвілля, розвитку своїх творчих здібностей, також зосередила увагу на перевагах навчання в коледжі. Дала пораду майбутнім абітурієнтам, наголосивши на тому, що треба бути активними й прямувати до своєї мети, використовувати кожну можливість для самореалізації.

      Корисною була інформація про особливості вступної кампанії 2020 року, з якою аудиторію ознайомила  відповідальний секретар приймальної комісії коледжу Тетяна Романенко.  Зокрема, зосередила увагу на досить обмежених строках подачі документів, що триватимуть лише
       14 днів – з 30 червня до 13 липня 2020 рокуТакож Тетяна Василівна повідомила учасникам про приємні нововведення, які стосуються абітурієнтів – дітей з сільської місцевості, які у 2020 році матимуть певні преференції при вступі. Наголосила, що з детальною інформацією щодо умов прийому  можна ознайомитися на офіційному сайті коледжу в розділі «Абітурієнту».

       Ангеліна Кривошея, провідний фахівець з профорієнтації Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості, з якими нас пов’язує багаторічна співпраця, люб’язно прийняла запрошення щодо участі у Дні відкритих дверей. Під час своєї доповіді Ангеліна Володимирівна акцентувала увагу на тому, що усі спеціальності, за якими здійснюється підготовка студентів у коледжі, є досить актуальними й затребуваними на ринку праці, про що свідчить той факт, що жоден випускник коледжу не стоїть на обліку по безробіттю. Коротко розповіла про завдання та функції Центру зайнятості, ознайомила слухачів із офіційним сайтом та його основними рубриками, за допомогою яких можна знайти корисну інформацію щодо наявних вакансій, можливостей навчання, цікавих тренінгів та анкетування щодо виявлення особистих здібностей для подальшої визначеності майбутньої професії. Також представила увазі учасників аналіз стану ринку праці в Ніжинському районі з детальною інформацією щодо затребуваних професій, а також рівня їх оплачуваності.

       Зустріч пройшла в неформальній і дуже теплій атмосфері – з демонстрацією презентацій, відеороликів і фотографій. По завершенню директор коледжу відповіла на питання аудиторії та подякувала усім за участь у Дні відкритих дверей з надією на найшвидшу особисту зустріч в стінах коледжу.
 

Висловлюємо всім майбутнім абітурієнтам
щиру вдячність за бажання навчатися у
ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж»
 
Тетяна Шеїн, 
заступник директора з навчально-виховної роботи
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook