На кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності відбувся попередній захист бакалаврських робіт

25 травня 2020 року

     22 травня 2020 р. під керівництвом завідувача кафедри проф. Т.Л. Мостенської на високому рівні було організовано і проведено попередній захист випускних бакалаврських робіт студентів денної форми навчання 4 курсу 4 групи спеціальності 073 – «Менеджмент». За допомогою сервісу Zoom захід проходив у форматі інтерактивної відеоконференції. Разом із завідувачем кафедри ступінь готовності студентів до основного захисту визначали наступні співробітники: к.е.н., доц. Л.В. Діброва, к.е.н., доц. О.М. Файчук й асист. Н.С. Сарабай. Також активними учасниками відеоконференції були викладачі-керівники бакалаврських робіт, які уважно вислухавши процедуру попереднього захисту своїх дипломників, взяли на контроль основні зауваження і побажання від членів комісії.

На особливу уваги за рівнем якості презентації роботи і вмінням відстоювати власну позицію на науковому рівні заслуговують захисти Степанської Валерії (тема бакалаврської роботи «Організаційно-економічні заходи виведення українського вина на світовий ринок»), Васильчук Тетяни ( «Пріоритетні напрямки розвитку логістики експорту зерна в Україні»), Гомоль Олесі («Конкурентоспроможність м’яса птиці України на ринку країн ЄС»), Кошевої Анжеліки («Управління операціями з експорту органічного продовольства в умовах кліматичних змін»), Кобизького Павла («Бізнес-план виходу ФГ «Білі Роси» на зовнішній ринок») і Фесун Анастасії («Корпоративна соціальна відповідальність в аграрних компаніях як чинник підвищення їх ефективності»).

 

Варто зазначити, що всі претенденти на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» продемонстрували членам комісії високий рівень обізнаності у предметі власних досліджень і довели готовність до основного захисту бакалаврських робіт, який має відбутись 10-11 червня 2020 р.

Бажаємо успіхів студентам на основному захисті бакалаврських робіт!!!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook