Звіт діяльності Кондратюк Т.М. к.ю.н., старшого викладача кафедри агарного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З.Янчука за період дистанційного навчання з 11 по 15 квітня 2020 року

17 травня 2020 року
 
Продовжується дистанційне навчання. Спілкування зі студентами в обов’язковому порядку проводиться за розкладом пар, а за потребою, додатково і в інший час. Основна робота здійснюється на платформі Elearn.
По вивченню дисципліни «Природоохоронне законодавство та екологічне право» для студентів спеціальності «Екологія» окрім пар за розкладом проведених на базі платформи Elearnhttps://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2801, проведено он-лайн консультацію по підготовці до іспиту через сервіс Cisco Webex Meetings (12 травня).
 
 
По вивченню дисципліни «Право соціального захисту»,  3-й курс на базі платформи Elearn https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=853 ознайомився з лекційним матеріалом до останньої запланованої на курсі теми «Види соціальних послуг та форми їх надання» (15 травня). Проведено семінарське заняття для 1 групи (15 травня).
 
По вивченню дисципліни «Правові основи соціальної роботи» для студентів 3-го курсу ОС «Бакалавр», спеціальності 231 – «Соціальна робота» підведено підсумок і 13 травня 28 студентів здали залік на базі платформи Elearn за посиланням - https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1645
 

Тетяна Кондратюк, старший викладач

кафедри агарного, земельного та

екологічного права ім. акад. В.З.Янчука 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook