СТУДЕНТИ-ХАРЧОВИКИ ЗНАЮТЬ: ЗДАВ ЗАЛІК З ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ – ПІДГОТОВЛЕНИЙ ДО ВИВЧЕННЯ СПЕЦДИСЦИПЛІН З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Студенти-харчовики ІІ курсу та І курсу скороченого терміну навчання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, як і всі інші студенти НУБіП України, активно працюють на платформі Elearn NUBiP протягом всього карантинного періоду, і особливо цей процес стає цікавим і захоплюючим у заліковий тиждень.
Незважаючи на те, що система часто «підвисає» (це було і раніше при великій кількості студентів, які одночасно заходять в систему), студенти не падають духом і не дають цього робити викладачам. Ми всі разом активно долучаємося до роботи, бо надзвичайно важливо, щоб був зворотній зв’язок між викладачем і кожним студентом.
Саме тому при здачі заліка з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» було організовано відкриття підсумкової атестації з 8.30 годин ранку до 22.00 вечора, щоб усі студенти змогли без проблем пройти тестування і отримати бали, на які заслуговують.
Хочу відмітити, що на потоці є студенти, які зараз працюють в закладах харчування та такі, що знаходяться на практиці за кордоном. Але це не стає на заваді до сумлінного виконання своїх безпосередніх обов’язків – навчатися і здобувати знання. Деяким із студентів непощастило саме сьогодні, бо поганий інтернет, особливо в сільській місцевості, чи, як на зло, відключили світло. Саме тому для того, щоб ніякі неприємні ситуації не засмучували студентів ми дали їм можливість пройти підсумкову атестацію у зручний для них час. А потім у вайбері поспілкувалися з кожним.