Перший дистанційний екзамен для студентів магістратури з дисципліни «Агрохімічний дистанційний моніторинг фітоценозів».

30 квітня 2020 року

 Дистанційне навчання, безумовно, має особливості. Та сучасні інформаційні рішення істотно допомагають не переривати навчальний процес. 27 квітня студенти магістерської програми «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» склали свій перший дистанційний екзамен – з дисципліни «Агрохімічний дистанційний моніторинг фітоценозів».

     Дисципліна абсолютно нова, адже навчальна програма відкрита лише в 2019 році. Для освоєння матеріалу особливо потрібні засоби унаочнення, Інтернет-портали, відео тощо. Для навчальної роботи вдалим рішенням є навчальна платформа Elearn, де систематизовано можна розмістити навчальні матеріали, а також допоміжний матеріал – відео, публікації тощо. Приємно відзначити вдячність студентів за велику кількість потрібної інформації, зібрану в одному навчальному курсі. Студенти зможуть користуватися всіма матеріалами до закінчення навчання, і ті роботи, що хотілося б провести практично, ми зможемо виконати по закінченню карантину.

 

      До дня екзамену студенти прозвітували про виконані практичні роботи, виконали індивідуальні проекти, пройшли тест-контроль за змістовними модулями дисципліни. Йшла активна переписка у Viber, надсилалися й обговорювалися матеріали. Вся проведена робота була відображена в балах за навчальну роботу, які були виставлені у відомість. На відеоконсультації були обговорені організаційні моменти проведення екзамену, а також робочі навчальні питання.

      Після написання екзамену в ЕНК була проведена відеоспівбесіда на платформі ZOOM, в якій приймали участь два викладачі й студенти індивідуально.
Екзамен пройшов успішно. Спільна справа долає будь-які дистанції.

Лектор Наталія Пасічник

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook