Доцент Наталія Михайленко: «При викладанні дисципліни «Патологічна анатомія та розтин» використовую додаток «Google Classroom»»

14 квітня 2020 року

На факультеті ветеринарної медицини вже багато років в допомогу викладачам та студентам існує дистанційне навчання на базі платформи Elearn. В умовах карантину дистанційне навчання стало основним та єдиним безпечним шляхом отримати знання та бути своєчасно оціненим. Відсутність за певних причин можливості навчатись через платформу Elearn не є причиною зупиняти навчальний процес. Хочеться поділитись досвідом кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка у викладанні дисципліни «Патологічна анатомія та розтин» для студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» через безкоштовний додаток «Google Classroom». 
Google Classroom – це хмарний сервіс, в якому можливо створити своє інтерактивне онлайн-середовище. За наявності комп’ютеру, ноутбуку або мобільного пристрою з доступом до інтернету, студенти і викладачі можуть будь-якої хвилини долучитися до онлайн-класу. Курс створюється викладачем та за допомогою коду стає доступним для тих студентів, які отримали цей код.

У Google Classroom викладач може створювати завдання, планувати їх у часі, додавати до завдання свої матеріали або перевірочні тести, які можна скласти самому через Google Forms.

Студенти виконують завдання безпосередньо у додатку, прикріплюючи свої файли (фото конспекту, презентація, фото альбому тощо). Тут же викладач може коментувати, зазначати помилки або просто відправити приватне повідомлення студенту.

Зручна форма табелю, де зазначається не лише оцінка, а ще й своєчасність виконання завдання або взагалі відсутність його виконання.

Додаток є безкоштовним, також він захищений від втрати інформації (всі дані копіюються на Гугл-диск).
Використовуйте сервіс Google для організації дистанційного навчання та бережіть своє здоров’я та здоров’я оточуючих, залишаючись вдома!

Наталія Михайленко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook