Викладачі та аспіранти кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин взяли участь у XIII Міжнародному молочному конгресі

5 березня 2020 року

3-4 березня 2020 р. в KievExpoPlaza (с. Березівка, Макарівський р-н, Київська обл.) проходив XIII Міжнародний молочний конгрес, який уже традиційно став бізнес-майданчиком учасників молочного ринку України, на якому можна ознайомитись з основними тенденціями світового та українського молочних ринків і перспективами їх розвитку. На конгресі виробники молока також знайомилися із новими технологіями виробництва, новітніми розробками в управлінні сучасною молочною фермою, в яких максимально враховані особливості годівлі та утримання корів, епізоотичні загрози молочному скотарству та оптимізовані процеси, що впливають на глобальні зміни клімату.

Викладачі та аспіранти кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин в рамках конгресу прийняли участь у Всеукраїнській ветеринарній конференції «Профілактика, лікування незаразних, інфекційних та інвазійних хвороб ВРХ, способи покращення ефективності відтворення корів». Цікаві доповіді, знайомство із провідними виробниками лікарських препаратів та техніки для ветеринарної медицини, зустрічі із фахівцями галузі скотарства, з метою встановлення взаємовигідних контактів та багато іншого стали вагомими підсумками участі у форумі.

Віктор Лакатош

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook