На факультеті ветеринарної медицини визначені переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія тварин»

28 лютого 2020 року
     На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 17.12.2019 р. №1580 та наказу ректора НУБіП України №1354 від 129.12.2019 р. 27 лютого 2020 року на факультеті ветеринарної медицини був проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»). Робочий оргкомітет очолив декан факультету Микола Цвіліховський.

     Згідно його розпорядження в оргкомітет включені: заступники декана факультету Василь Данілов, Сергій Деркач, Юрій Жук, професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Лілія Калачнюк, доцент цієї ж кафедри Дмитро Криворучко, доценти кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Микола Стегней, Жанна Стегней, Ярослав Сердюков, доцент кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Марія Мельник, доцент кафедри розведення та генетики тварин ім. М.А. Кравченка Ірина Супрун, доцент кафедри біології Інна Курбатова, які розробили тестові завдання для учасників олімпіади, до яких входили питання з дисциплін: зоології, генетики, мікробіології, анатомії, гістології, цитології і ембріології, біохімії і фізіології тварин.

     Декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський зачитав накази Міністерства освіти і науки України та ректора НУБіП України щодо проведення таких олімпіад, привітав учасників І етапу і побажав їм перемоги.

     Заступник голови робочого оргкомітету Василь Данілов акцентував увагу на організаційних питаннях та на виконанні контрольних завдань.

     Участь у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») прийняли 78 студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини освітнього ступеня «Магістр» з терміном навчання 6 років, які протягом однієї години надавали відповіді на поставлені завдання.

     За результатами проведеної предметної олімпіади визначені переможці І етапу: 1 місце – Антонова Анна, 2 місце – Іщенко Ярослава, 3 місце – Дакал Юлія.

     Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») і бажаємо гідно представити факультет ветеринарної медицини НУБіП України у ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 27-29 квітня 2020 року на базі Миколаївського національного аграрного університету.

Василь Данілов, Юрій Жук,
заступники декана
факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook