Викладачі факультету аграрного менеджменту довели, що добре грають у шахи!

26 лютого 2020 року
   Саме тому, у вівторок, 25 лютого 2020 р., згідно затвердженого на координаційних зборах графіку, команда ФАМ брала участь у змаганнях з шахів у межах спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2019—2020 навчального року. У щорічних змаганнях із гри у шахи традиційно беруть участь команди факультетів та ННІ університету, до яких мають обов’язково входити як жінки-шахістки, так і чоловіки. Ігри проходять на 5 дошках, кількість запасних гравців не обмежується. За п’ятою дошкою традиційно грають лише жінки, щодо інших – такого обмеження немає.

   Шахи – стратегічна інтелектуальна гра, в яку традиційно грали королі, мислителі – люди з високим інтелектуальним рівнем і системним мисленням. Шахи мають виховне значення: сприяють розвитку концентрації уваги, вміння долати труднощі та планувати власні дії, логічно мислити. Оскільки у грі в шахи виявляються особливості людської особистості, їх використовують як модель для наукових досліджень у психології, педагогіці і навіть менеджменті. Природньо, що студенти та працівники факультету аграрного менеджменту грають у шахи та люблять цю гру.

   Команда факультету аграрного менеджменту цьогоріч була представлена у такому складі: за 1-ою дошкою був заявлений член-кореспондент НААН України, д.е.н., професор кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Галушко Валерій Павлович (який з поважних причин не зміг цього дня грати і його замінив запасний гравець, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Олександр Новак), за 2-ою дошкою – декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, за 3-ю – доцент кафедри економічної теорії Юрій Власенко, за 4-ю – доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Сергій Сидоренко і за 5-ю - окраса команди ФАМ з шахів, незмінна її членкиня продовж останніх років д.е.н., професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ярослава Ларіна.

   Команда факультету аграрного менеджменту, яка за жеребкуванням потрапила до групи D, у 1-му турі поступилася минулорічним чемпіонам (факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК) з рахунком 2:3, проте змогла здолати команди: ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з рахунком 3:2 і факультету інформаційних технологій 5:0. Посівши 2 місце у групі, викладацька команда факультету аграрного менеджменту вийшла до другого кола змагань

Вітаємо з успіхом та бажаємо подальших звершень! 

Старший викладач кафедри
менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
К. Драмарецька

 

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook