Студенти магістратури освітньої програми «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» познайомилися з сучасними технологіями на виставці «АгроВесна 2020»

20 лютого 2020 року
       Щорічні виставки «Агро» - це не лише пропозиції для виробництва і бізнесу, а й масштабний захід, де можна познайомитися з сучасними технологічними рішеннями, матеріалами, засобами тощо. Разом із завідувачем кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва Анатолієм Бикіним група студентів відвідала виставку «АгроВесна 2020».
     Цікавилися різними експонатами, але особливу увагу приділяли всьому, що стосується майбутньої професії. Приємно відмітити, що на таких виставках частими є зустрічі з випускниками кафедри попередніх років, які на сьогодні є успішними виробничниками. А також – із зарубіжними фахівцями, зокрема – керівником департаменту Голландської фірми селекції картоплі Агріко Яном Деккером, який розповів багато цікавих історій із власної діяльності, виведення сортів картоплі.

     Безперечно, студентам, які освоюють магістерську програму «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві», було цікаво побачити, що пропонує сьогодні агроринок для точного землеробства, а також – сортимент добрив, меліорантів, техніку для їх внесення.

Наталія Пасічник

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook