ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА НА ВОЛИНІ

31 січня 2020, 16:03

 
Для співробітників кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України місяць січень ‒ це не лише невеликий відпочинок між осіннім та весняним навчальними семестрами, але період для оновлення лекційних курсів та навчально-методичних матеріалів, стендів та наочних зразків, удосконалення електронних курсів та стажування викладачів. Поряд з цими важливими завданнями, які вирішував колектив кафедри надійності, він також проводив профорієнтаційну роботу.
Ось і цього разу, науково-педагогічні працівники кафедри відвідали школи міста Ковеля Волинської області. І це не випадково, адже саме Волинська область закріплена за факультетом конструювання та дизайну для проведення профорієнтаційної роботи.
Були проведені зустрічіз керівництвом та учнями 11 класів Закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів м. Ковеля Волинської області: №5, №7 та №3. На зустрічах було презентовано інформаційний матеріал про Національний університет біоресурсів і природокористування Українита факультет конструювання та дизайну. Учні прослухали розповідь про основні напрямки діяльності факультету конструювання та дизайну, кафедри надійності техніки, інноваційні технології, що використовуються у навчальному процесі НУБіП України.
Учнів 11-го класів зацікавила можливість отримання вищої освіти в на факультеті конструювання та дизайну НУБіП України за спеціальностями «Галузеве машинобудування» та «Будівництво та цивільна інженерія». 
Майбутніх випускників зацікавила інформація про Олімпіаду вНУБіП України, яка традиційно проводиться в університеті в два етапи: І етап – дистанційно у січні - березні; ІІ етап – 11 квітня в НУБіП України. Учасники олімпіади мають можливість отримати додаткові бали при вступі на навчання в НУБіП України.
C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 1.jpg

Учнів зацікавила можливість навчання не лише за спеціальністю «Галузеве машинобудування» освітнім ступенем «Бакалавр», але перспектива навчання за освітнім ступенем «Магістр» освітніми програмами «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Обладнання лісового комплексу».
Цікавила одинадцятикласників інформація щодо навчання за Програмою підготовки офіцера запасу на військовій кафедрі НУБіП України та щодо проходження практичного навчання за кордоном.

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 2-V.jpg

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 3  -V.jpg
Науково-педагогічні працівники кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну чекають на зустріч з учнями у день відкритих дверей в НУБіП України ‒ у березні та 11 квітня – на олімпіаді.

Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook