Запрошуємо взяти участь у роботі 74-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Науковий пошук молоді для сталого розвитку лісового комплексу та садово-паркового господарства»

24 березня 2020 року
ННІ лісового і садово-паркового господарства, м. Київ

Шановні студенти, учнівська молодь та наукові керівники!

 

Запрошуємо Вас узяти участь в роботі 74-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Науковий пошук молоді для сталого розвитку лісового комплексу та садово-паркового господарства», яка відбудеться 24березня 2020 року на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Мета конференції – апробація результатів студентських (учнівських) наукових досліджень у галузі лісового, садово-паркового і мисливського господарства та технологій деревообробки, а також обговорення перспектив сталого розвитку лісового комплексу та садово-паркового господарства.

 

Місце проведення: ННІ лісового і садово-паркового господарства, навчальний корпус № 1, вул. Генерала Родімцева, 19, м. Київ, Україна, 03041.

Контактна особа: Бала Олександр Петрович

e-mail: [email protected].

 

Для участі в роботі конференції до 15 березня 2020 року необхідно надіслати контактній особі оргкомітету заявку, тези доповіді та зробити внесок за їх публікацію. Для студентів НУБіП України тези доповідей будуть опубліковані безкоштовно.

 

Інформаційне повідомлення

 

З повагою, оргкомітет

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook