Увага! Оголошено конкурс на здобуття Премії Верховної Ради України!

22 січня 2020 року

     Шановні колеги, оголошується конкурс на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим.

 

     Постановою Верховної Ради України від 05 лютого 2019 року № 2675-VIII «Про Премію Верховної Ради України для молодих учених» засновано 30 премій Верховної Ради України молодим ученим.

     Під час підготовки документів на присудження Премії необхідно враховувати наступне:

  1. У конкурсі можуть брати участь молоді як індивідуально, так і у складі колективу, який не може перевищувати чотирьох осіб.
  2. На здобуття Премії можуть висуватись наукові роботи, опубліковані у закінченій формі не пізніше ніж у попередньому до їх висунення році.
  3. На присудження Премії не висуваються кандидатури, відповідні праці яких були відзначені державними нагородами України.
  4. Премія може присуджуватися автору (колективу претендентів або співавторів) один раз.
  5. Вік осіб, які претендують на здобуття Премії, станом на 1 квітня 2020 року має бути меншим 40 років, якщо вчений має науковий ступінь доктора наук, або менше 35 років, якщо вчений має вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня і не має наукового ступеня доктора наук.

     Для участі у конкурсі до 14 лютого 2020 року до науково-організаційного відділу НДЧ подаються, оформлені згідно з Інструкцією (http://kno.rada.gov.ua/uploads/documents/37217.pdf) такі документи:

  • коротке резюме (2 примірники) обсягом до 1-ї сторінки українською та англійською мовами;
  • документи (том 1);
  • робота (том 2).

     За консультацією щодо оформлення документів звертатися до науково-організаційного відділу науково-дослідної частини (корп. 3, кім. 215; тел. 527-81-54).

О. Сніжко,
науково-організаційний відділ НДЧ
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook