Участь у дні відкритих дверей кафедри військової підготовки

8 жовтня 2019, 13:22

   8 жовтня у рамках дня відкритих дверей студенти1 курсу (скорочений термін) спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» у супроводі наставника Олександри Горбачової завітали на кафедру військової підготовки. Разом з іншими групами ми мали змогу частково відчути військове життя, оскільки шикувалися і виконували накази командира як справжні курсанти.

   Під час екскурсії присутні ознайомили із навчанням за військовими спеціальностями та можливим працевлаштуванням у силових структурах України або органах державної влади. На кафедрі викладають досвідчені науково-педагогічні працівники, які мають великий досвід військової, бойової та педагогічної діяльності. Усі бажаючі спробували себе в якості снайпера стріляючи в уявні мішені.

    Найцікавішою частиною екскурсії був огляд військової техніка. Нам розказали про будову, експлуатацію та можливості танку Т-64.

  Вразило те, що це єдиний танк, що є повністю герметичним і здатним рухатися під водою на величезні відстані. Також був продемонстрований БТР та бойова машина для транспортування піхоти.

Олександра Горбачова,
куратор, доцент кафедри технологій та дизайну виробів з деревини
Олена Алексеєнко,
студентка 1-го курсу (скорочений термін)
спеціальності «Деревообробні та меблеві технології»


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook