Заощаджуємо і залучаємо резерви у використанні енергоресурсів

16 грудня 2019 року
     16 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася традиційна нарада з енергозбереження, де підбивалися підсумки реалізації програми енергозбереження за минулий місяць. Відкриваючи засідання ректор вкотре зупинився на посиленні протипожежної безпеки, наголосивши, що це не лише питання проведення перевірок, а і безпека життя та роботи людей, навчання студентів, збереження державного майна.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на заміні ламп розжарювання в навчальних корпусах на сучасні енергозберігаючі. Що ж стосується споживання холодної води, то в листопаді ліміт у навчальних корпусах перевищений на 38%, на 44% більше до ліміту використано і гарячої води. У гуртожитках цей показник ще вище – 58%! Збільшилося і використання електричної енергії. Така ситуація неприпустима! Певна економія спостерігається по опаленню, цьому сприяють погодні умови. Проректор Валерій Іщенко презентував нові ліміти на воду та енергоносії та поставив ряд завдань, серед яких модернізація бойлерної в студентському гуртожитку №6, утеплення приміщень теплопунктів, дотримуватися графіків користування душами, доукомплектувати душові аераторами, обладнати місця загального користування датчиками руху, постійно проводити навчання персоналу з питань енергозбереження.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про стан сплати за навчання за другий семестр. На сьогодні цей показник замалий, хоч і ще є час до 25 грудня. Краща ситуація на факультетах гуманітарно-педагогічному та харчових технологій.

  

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів про механізм виселення магістрів, які завершили навчання, та можливості продовжити на короткий термін проживання в гуртожитках. Вивільнені кімнати одразу ж розпочнуть ремонтувати під студентів нового набору, зазначив Сергій Стецюк.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про проведення 27 грудня засідання вченої ради о 10 годині, а об 11-00 – конференції трудового колективу. Засідання ректорату відбудеться 24 грудня о 16 годині. Засідання вчених рад факультетів пройдуть 26 грудня, їх відвідають представники ректорату. У січні відбудуться й традиційні співбесіди з керівниками структурних підрозділів. 16 січня стартує навчання для керівного кладу.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про стан набору слухачів підготовчого відділення. Маємо 204 особи, набір на заочно-дистанційну форму триває.

     У різному проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша навів аналіз перебігу екзаменаційної сесії, начальник відділу протипожежної безпеки Володимир Матросов назвав головні аспекти у поліпшенні протипожежної безпеки, перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на завершенні інвентаризації.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook