ОБИРАЄМО МАЙБУТНЄ

1 грудня 2019 року

У рамках профорієнтаційних заходів Національного університету біоресурсів і природокористування України 18 листопада 2019 р. професор кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого, доктор біологічних наук Лілія Григорівна Калачнюк відвідала ЗОШ № 132 м. Києва, з якою було підписано договір про 5-річне співробітництво та організацію взаємовідносин НУБіП ще в 2017 році.


Основною метою візиту було надання оновленої інформації про університет, умови навчання в ньому і можливості майбутнього працевлаштування. Л.Г. Калачнюк на зустрічі представила інформаційні матеріали для вступників, умови навчання, можливості студентського життя в університеті та подальші перспективи після закінчення освіти, а також було вказано на особливості набуття фаху ветеринарного лікаря та його удосконалення на факультеті ветеринарної медицини.


Лілія Григорівна наголосила на можливостях активної участі студентів у наукових дослідженнях та на успішній діяльності студентських наукових гуртків на факультеті ветеринарної медицини.


Дана зустріч виявилась дуже корисною, сприяла глибшому розумінню учнями та вчителями навчального процесу в НУБіП та його переваг у порівнянні з іншими ЗВО. У цілому як школярі, так і вчителі залишилися дуже задоволеними від представлення інформаційного матеріалу про університет, його ННІ та факультети.

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого,
доктор біологічних наук
Лілія Калачнюк

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook