Спільне засідання профкому та ректорату: оговорили підготовку проєкту колективного договору НУБіП України на 2020-2022 рр.

21 листопада 2019 року
     20 листопада відбулося спільне засідання профкому та ректорату університету. Його ключовим питанням була підготовка проєкту колективного договору НУБіП України на 2020-2022 рр.

     За основу нового колективного договору було взято ключові положення діючого договору. У ході обговорення проекту сторонами переговорів були запропоновані зміни до чотирьох розділів: «Трудові відносини», «Оплата праці», «Охорона праці», «Соціальний розвиток університету», які стосувалися як приведення наявних пунктів до діючих норм законодавства, так і включення нових, що спрямовані на розширення зобов’язань адміністрації університету щодо покращення умов праці, матеріально-технічного забезпечення, соціального забезпечення. Окремі зміни були внесені і у колективну угоду між адміністрацією та профспілковим комітетом студентів і аспірантів.

     Засідання пройшло у формі конструктивного діалогу. Були висловлено цілу низку пропозицій, які мають сприяти ефективному розвитку університету на наступні три роки. Після врахування усіх пропозицій і зауважень текст проекту колективного договору буде розміщено на офіційному сайті університету для ознайомлення та обговорення його у трудовому колективі.

Ростислав Тарасенко,
голова профспілки співробітників
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook