Розпочалася планова перевірка гуртожитків

18 листопада 2019 року
     Університет вступив в опалювальний сезон. Який стан справ у гуртожитках студмістечка? Щоб вияснити це і розпочалася планова перевірка в кампусі.

     Сьогодні ректорат розпочав з першої за нумерацією п’ятірки гуртожитків. Ректор Станіслав Ніколаєнко побував у гуртожитку №1, де мешкають 365 майбутніх лісівників. Принагідно цікавився нюансами студентського життя, до теми візиту не зовсім дотичними, але не менш важливими, – харчуванням, навчанням (ба, навіть якими підручниками користуються), майбутнім працевлаштуванням, санітарним станом кімнат.

    У ході експрес-опитування, яке пресслужба провела серед студентів (не студенток!), виявилося: проблем немає, навіть таргани, сміються, з літа пішли. А от у коменданта гуртожитку Юлії Горкуші за родом діяльності таки є! І стосуються її побажання, як і директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Петра Лакиди, запуску в дію приміщення клубу дозвілля «Студентська казка»: щоб поновити його роботу потрібно прокласти нову протипожежну проводку. А ще придбати сантехніку: стара хоч і справна, але ж всьому є термін придатності.

     Очільник університету дав доручення дирекції студмістечка придбати все необхідне для гуртожитку.

 

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook