Дебют першокурсників факультету захисту рослин, біотехнолоігй та екології

3 листопада 2019, 23:52
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

«Яке ж навчання без гумору?» - ідейна позиція студентів факультету захисту рослин, біотехнології та екології. На факультеті під супроводом студентської організації та адміністрації щорічно проходить дебют першокурсників у форматі гумористичного шоу «неКВН».

Факультет не здав позицій і цієї осені. 29 жовтня, о 17.00 вся факультетська родина зібралась для того, аби познайомитись з першокурсниками, які несуть гідне звання студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. В гумористичних змаганнях брали участь 5 команд – «Нагорна TV», «Хохлязаврики», «Найкоротший термін», «Дводольні» та «101 квартал». Для команд було підготовлено 3 етапи конкурсу: 1 – конкурс «Візитівка», 2 – «Відеоконкурс: Мамо, я вступив в аграрний!», 3 – розминка.

Студенти першого курсу вдало передали атмосферу студентства на факультеті. Згадали і про гуртожиток, і про навчальні посібники, і про ранкові заняття. Першокурсники з неймовірним сумлінням підійшли до підготовки та репетицій виступу, адже кожній команді хотілось, аби їх запам’ятали, як «Найсмішнішу» групу першого курсу.

Серед запрошених гостей, було не тільки студентство факультету, адміністрація активно долучилась до підготовки свята. Також на гумористичний вечір завітали гості з інших факультетів, які люб’язно погодились посісти місце у лаві членів журі.

Визначати переможців зібралась найкраща команда членів журі, у складі: заступників декана – Дрозда П. Ю., Рибалко Ю. В., Сикало О. О., голови культурно – масового відділу студентської організації факультету Пелешко А., капітана збірної команди «А4» Чемпіонату гумору факультету Бережної Є. та капітана збірної команди «Колаборатция» Чемпіонату гумору університету Костенка Я.

У ході гумористичних баталій було встановлено команду переможців, які посіли 1 місце -  «Нагорна TV», 2 місце посіли «Хохлязаврики» і 3 місце посіли «Найкоротший термін».

 

 

Усі команди були відзначені грамотами та солодкими подарунками, а команда переможниця отримала головний приз – квитки для всієї команди у театр російської драми імені Лесі Українки.

Присутні були задоволені та приємно враженні організацією свята.

 

Анна Тимчій

голова студентської організації факультету захисту рослин,

 біотехнологій та екології

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook