WORLDFOOD UKRAINE 2019 очима студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК разом з викладачами Зінаїдою Буровою та Віктором Сараною відвідали міжнародну виставку WorldFood Ukraine 2019 — найбільшу в Україні виставку продуктів харчування та напоїв. На виставці були представлені виробники та постачальники продуктів харчування і напоїв, переробні підприємства, експортери, імпортери, представники продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу України та інших країн.
Це одна з найулюбленіших щорічних виставкових подій наших студентів, де можна не лише ознайомитись з величезним асортиментом продуктів харчування, а й дізнатися тонкощі технології їх виготовлення та прийняти участь у численних дегустаціях.
Студенти із великим інтересом розпитували представників фірм про тонкощі та особливості технології виготовлення різних продуктів, та ще з більшим задоволенням ласували снеками з м‘ясної та рибної сировини, спробували нові види хліба, морозива, скуштували делікатесні імпортні сири. Окреме зацікавлення викликали еко-продукти дієтичного та оздоровчого спрямування. Також цьогорічна виставка щиро вразила неймовірною кількістю різноманітних солодощів.
Наші студенти і викладачі отримали масу позитивних вражень від виставки WorldFood Ukraine 2019 і неодмінно відвідають цей захід наступного року.
Зінаїда Бурова,
старший викладач кафедри
процесів і обладнання продукції АПК